Indieplace Oy logotype
Tiimi

Traineeohjelma

 • Erityisen ainutlaatuisen Indieplacesta tekee sen tiivis työyhteisö - minut otettiin vastaan lämmöllä ja olin tasavertainen tiimin jäsen. Harjoitteluni aikana pääsin tekemään erittäin monipuolisia ja opettavaisia projekti- ja vaikuttajahallinnon työtehtäviä luovasta ideoinnista raportointiin. Lisäksi sain tuoda esille omia mielenkiinnon kohteitani ja työskennellä niiden parissa. Työkokemus Indieplacella oli hyvin osaamistani laajentava ja sainkin harjoittelulta kaiken mitä toivoin ja enemmän!

  Ella Halmesaari

  Project Management Trainee (2021)

 • Indieplacella työskentelin rennoimmassa työympäristössä, missä olen koskaan työskennellyt! Vaikka vastuuta sai paljon harjoittelun alusta lähtien, ei koskaan tarvinnut pohtia uskaltaako kysyä apua. Työssäni vaikuttajahallinnossa tarvitsin kokonaisuuksien hallintaa, sosiaalisia taitoja ja ajantasaista tietämystä alan uusista suuntauksista ja alustoista. Tehtäväni muodostuivat vaikuttajaverkoston ylläpitämisestä: analytiikkatyökalujen käytöstä, somekanavien päivityksestä, podcast-studion pyörittämisestä, sopimuksista ja vaikuttajarekrytoinneista. Indieplace tarjoaa loistavat edellytykset kehittyä alan asiantuntijaksi.

  Ville Kekkonen

  Influencer Network Trainee (2019)

 • Harjoitteluni Indieplacella oli mielettömän opettavainen ja osaamistani kehittävä kokemus! Voin rehellisesti sanoa työskenteleväni parhaassa työympäristössä, jossa olen tähänastisen urani aikana työskennellyt ja päätös ottaa harjoittelupaikka vastaan on ollut parhaimpia päätöksiäni työelämässä. Projektihallinnon harjoittelijana sain paljon vastuuta ja pääsin haastamaan itseäni päivittäin uusien mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Myös tiimihenki Indieplacella on ihan huippu - on ollut mahtavaa huomata, kuinka koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja, kuinka harjoittelijoiden osaamiseen luotetaan.

  Amanda Laine

  Influencer Network Manager, Trainee (2019)

 • Olen onnekas, kun saan oppia huikealta tiimiltämme joka päivä jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiani. Ollessani harjoittelussa työtehtäväni myyntitiimin ja projektihallinnon välimaastossa olivat todella monipuolisia – yhteen päivään mahtui vaikuttajakampanjoiden ideointia ja konseptointia, kampanjatulosten analysointia ja kirjoitustyötä. Parasta Indieplacella on vahva yhdessä tekemisen henki: yksittäisen työntekijän onnistuminen on koko tiimin voitto.

  Vanessa Weckström

  Content Manager, Trainee (2018)

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Helsinki, Käenkuja