Tiimi

Traineeohjelma

 • Indieplace kannattaa valita harjoittelupaikaksi, koska täällä pääsee tekemään laajasti erilaisia työtehtäviä ja näkemään laidasta laitaan, millaista työskentely täällä on. Koulussa opittua pääsee hyödyntämään käytännössä ja työelämään pääsee kunnolla kiinni. Työporukka on ihan paras, joten töihin on aina kiva tulla! Harjoitteluni aikana olen päässyt mukaan erilaisiin PR-kokonaisuuksiin, vaikuttajatapahtumien järjestämiseen ja kampanjoiden kuvauspäiviin. Tämän lisäksi hoidan tiimini kanssa vaikuttajien rekrytointia, Indieplacen somekanavia ja vaikuttajakontaktointeja kampanjoihin. Omasta mielestäni olen päässyt kaikkiin kivoimpiin projekteihin mukaan! Paras muistoni Indieplacelta on hyvinvointikerhon padel-kokeilu! Me ei osattu ollenkaan pelin sääntöjä, joten tarkoituksena oli ainoastaan osua palloon ja sekin vaihtelevin menestyksin, mutta silti oli superhauskaa! :D

  Helmi Parkkonen

  PR & Influencer Management Trainee (2022)

 • Indieplace kannattaa valita harjoittelupaikaksi, koska täällä luodaan harjoittelijoille hyvät puitteet oppia ja kokeilla monenlaista. Aina voi luottaa siihen, että saa tarvittaessa tukea ja, että itse oppimiselle annetaan oikeasti aikaa. Vastuuta saa ja sitä mielellään annetaan harkkareillekin. Vaikkei mulla ole markkinoinnin opintoja takana, niin harkan aikana olen perehtynyt aiheeseen paremmin - tällä tapaa myös opin paremmin kuin tenttikirjoja pänttäämällä. :) Pääasiassa avustan projektihallintoa tekemällä postausohjeita, julkaisuaikatauluja, tuotantotaulukoita ja raportteja. Olen päässyt myös kokeilemaan siipiäni projektinjohtamisessa työkavereiden tukemana ja osallistumaan tapahtumatuotantoon. Vastaan myös meidän somesta muiden harkkareiden kanssa. Paras muisto Indieplacelta on ekalta harkkapäivältä. Muistan jännittäneeni ihan sikana, mutta heti toimistolle tultaessa meitä harkkareita odotti lämmin vastaanotto. Sama lämmin fiilis tulee edelleen aina toimistolle astuessa, mikä kertoo siitä, että jokainen on arvostettu ja tervetullut omana itsenään!

  Teea Hast

  Project Management Trainee (2022)

 • Indieplace kannattaa valita harjoittelupaikaksi sen erityisen ainutlaatuisen tiiviin työyhteisön vuoksi. Minut otettiin heti vastaan lämmöllä ja olin alusta alkaen tasavertainen tiimin jäsen. Harjoitteluni aikana pääsin tekemään erittäin monipuolisia ja opettavaisia projekti- ja vaikuttajahallinnon työtehtäviä luovasta ideoinnista raportointiin. Lisäksi sain tuoda esille omia mielenkiinnon kohteitani ja työskennellä niiden parissa. Työkokemus Indieplacella oli hyvin osaamistani laajentava ja sainkin harjoittelulta kaiken mitä toivoin ja vielä enemmän!

  Ella Halmesaari

  Project Management Trainee (2021)

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Helsinki, Käenkuja