Tiimi

Projektihallinto

Connect

Energisen projektipäällikkötiimimme vastuulla on vaikuttaja- ja sisältömarkkinointikampanjoiden johtaminen ja niiden onnistumisen takaaminen laadun, tulosten, budjetin ja aikataulun osalta.

Kampanjan siirtyessä tuotantoon sen omistajuus ja koordinointi siirtyy projektipäälliköille. Osaava tiimimme vastaa siitä, että kampanjan toteutuksella päästään toivottaviin tuloksiin. Projektipäällikkö huolehtii viestinnästä asiakkaiden ja vaikuttajien suuntaan. 

Tiimi koostuu projektipäälliköistä ja projektikoordinaattoreista, joista jokainen varmistaa kampanjan onnistuneen toteutuksen ja kehittää myös asiakkuutta eteenpäin yhdessä asiakkuusvastaavien kanssa. 

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Indieplacella vallitsee avoin, reipas ja suvaitsevainen työilmapiiri. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja yhdessä tekemisen meininki on ehdottomasti keskeinen osa kulttuuriamme. Indiematesit auttavat ja tukevat toisiaan tiimiin, rooliin tai kokemustasoon katsomatta ja yksilön onnistumisia juhlitaan aina porukalla. Virheitä ei tarvitse pelätä, sillä vain kokeilemalla oppii ja kehittyy.

 

Helsinki, Käenkuja

Käenkuja 3a
00500 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta