Tiimi

Projektihallinto

Connect

Energisen projektipäällikkötiimimme vastuulla on vaikuttaja- ja sisältömarkkinointikampanjoiden johtaminen ja niiden onnistumisen takaaminen laadun, tulosten, budjetin ja aikataulun osalta.

Kampanjan siirtyessä tuotantoon sen omistajuus ja koordinointi siirtyy projektipäälliköille. Osaava tiimimme vastaa siitä, että kampanjan toteutuksella päästään toivottaviin tuloksiin. Projektipäällikkö huolehtii viestinnästä asiakkaiden ja vaikuttajien suuntaan. 

Tiimi koostuu projektipäälliköistä ja projektikoordinaattoreista, joista jokainen varmistaa kampanjan onnistuneen toteutuksen ja kehittää myös asiakkuutta eteenpäin yhdessä asiakkuusvastaavien kanssa. 

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Indieplacella menemme me edellä. Saamme kipinämme yhteistyöstä – tiimin sisällä, mutta myös asiakkaidemme ja vaikuttajiemme kanssa työskennellessä. Meillä vallitsee avoin, reipas ja suvaitsevainen työilmapiiri, ja yhdessä tekemisen meininki on ehdottomasti keskeinen osa kulttuuriamme. Indiematesit auttavat ja tukevat toisiaan tiimiin, rooliin tai kokemustasoon katsomatta ja yksilön onnistumisia juhlitaan aina porukalla.

 

Helsinki, Käenkuja

Käenkuja 3a
00500 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta