Tiimi

Asiakkuuksien hoito

Connect

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Asiakkuuksien hoito kuuluu ensisijassa myyjillemme, jotka vastaavat asiakkuuksien tavoitteellisesta ja järjestelmällisestä hankinnasta, hoidosta sekä kasvattamisesta. Myyjämme vastaavat sisältö- ja vaikuttajamarkkinointitoteutusten suunnittelusta ja konseptoinnista.

Tiimistämme löytyy niin.  Account Managereita kuin Key Account Excecutive - jokaisella vahvasti omat tavoitteensa ja asiakasportfolio. Asiakasportfoliot rakentuvat  nimetyistä asiakkuuksista, uusasiakashankinnalla hankituista asiakkuuksista, markkinointimme tuottamista prospekteista sekä sinulla jo olemassa olevista kontakteista. 

Myyntitiimin apuna suunnittelussa on luova tiimi, joka auttaa luovien konseptien ideoinneissa ja vastaa myynnin materiaalien kehityksestä sekä ylläpidosta. Lisäksi luova tiimi toteuttaa tarvittaessa kohderyhmätutkimuksia paremman asiakasymmärryksen saamiseksi. 

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Indieplacella menemme me edellä. Saamme kipinämme yhteistyöstä – tiimin sisällä, mutta myös asiakkaidemme ja vaikuttajiemme kanssa työskennellessä. Meillä vallitsee avoin, reipas ja suvaitsevainen työilmapiiri, ja yhdessä tekemisen meininki on ehdottomasti keskeinen osa kulttuuriamme. Indiematesit auttavat ja tukevat toisiaan tiimiin, rooliin tai kokemustasoon katsomatta ja yksilön onnistumisia juhlitaan aina porukalla.

 

Helsinki, Käenkuja

Käenkuja 3a
00500 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta