Indieplace Oy logotype
Tiimi

Traineeohjelma

 • Harjoitteluni alusta asti tunsin olevani osa tiimiä. Oli hienoa huomata miten harjoittelija oli täysin samalla viivalla muiden kanssa. Sain alusta alkaen paljon vastuuta ja kiinnostuksen kohteeni ja toiveeni työtehtävistä otettiin huomioon. Opin harjoitteluni aikana alasta valtavasti ja sisäistin hyvin millaista on työskennellä vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Myynnin harjoittelijana pääsin tekemään monipuolisia työtehtäviä tarjousten tekemisestä ja luovista ideoinneista aina vaikuttajakommunikaatioon ja asiakastapaamisiin asti. Positiivinen ja kannustava työilmapiiri on motivoinut minua kehittymään, ja on ollut hienoa huomata, että Indieplacella vallitsee yhdessä tekemisen meininki.

  Linda Silvennoinen

  Sales Producer, Sales Producer Trainee (2019)

 • Indieplacella työskentelin rennoimmassa työympäristössä, missä olen koskaan työskennellyt! Vaikka vastuuta sai paljon harjoittelun alusta lähtien, ei koskaan tarvinnut pohtia uskaltaako kysyä apua. Työssäni vaikuttajahallinnossa tarvitsin kokonaisuuksien hallintaa, sosiaalisia taitoja ja ajantasaista tietämystä alan uusista suuntauksista ja alustoista. Tehtäväni muodostuivat vaikuttajaverkoston ylläpitämisestä: analytiikkatyökalujen käytöstä, somekanavien päivityksestä, podcast-studion pyörittämisestä, sopimuksista ja vaikuttajarekrytoinneista. Indieplace tarjoaa loistavat edellytykset kehittyä alan asiantuntijaksi.

  Ville Kekkonen

  Influencer Network Trainee (2019)

 • Harjoitteluni Indieplacella oli mielettömän opettavainen ja osaamistani kehittävä kokemus! Voin rehellisesti sanoa työskenteleväni parhaassa työympäristössä, jossa olen tähänastisen urani aikana työskennellyt ja päätös ottaa harjoittelupaikka vastaan on ollut parhaimpia päätöksiäni työelämässä. Projektihallinnon harjoittelijana sain paljon vastuuta ja pääsin haastamaan itseäni päivittäin uusien mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Myös tiimihenki Indieplacella on ihan huippu - on ollut mahtavaa huomata, kuinka koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja, kuinka harjoittelijoiden osaamiseen luotetaan.

  Amanda Laine

  Project Coordinator, Trainee (2019)

 • Olen onnekas, kun saan oppia huikealta tiimiltämme joka päivä jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiani. Ollessani harjoittelussa työtehtäväni myyntitiimin ja projektihallinnon välimaastossa olivat todella monipuolisia – yhteen päivään mahtui markkinointikampanjoiden ideointia, kampanjatulosten analysointia ja kirjoitustyötä. Parasta Indieplacella on vahva yhdessä tekemisen henki: yksittäisen työntekijän onnistuminen on koko tiimin voitto!

  Vanessa Weckström

  Content Specialist, Trainee (2018)

Rento ja tavoitteellinen työympäristö