Tiimi

Traineeohjelma

Connect

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa läpi vuoden. Harjoittelu Indieplacella takaa mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja oppia omien vahvuuksiensa sekä toiveidensa mukaisesti. Meillä harjoittelijat pääsevät kiinni käytännön työtehtäviin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät viisi kuukautta. Harjoitteluajalta maksetaan harjoitteluajan palkkaa ja työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Voit verkostoitua kanssamme, jolloin saat tiedon uusista rekrytoinneista sähköpostiisi.

Harjoitteluni alusta asti tunsin olevani osa tiimiä. Oli hienoa huomata miten harjoittelija oli täysin samalla viivalla muiden kanssa. Sain alusta alkaen paljon vastuuta ja kiinnostuksen kohteeni ja toiveeni työtehtävistä otettiin huomioon. Opin harjoitteluni aikana alasta valtavasti ja sisäistin hyvin millaista on työskennellä vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Myynnin harjoittelijana pääsin tekemään monipuolisia työtehtäviä tarjousten tekemisestä ja luovista ideoinneista aina vaikuttajakommunikaatioon ja asiakastapaamisiin asti. Positiivinen ja kannustava työilmapiiri on motivoinut minua kehittymään, ja on ollut hienoa huomata, että Indieplacella vallitsee yhdessä tekemisen meininki.

Linda Silvennoinen Sales Producer, Sales Producer Trainee (2019)

Indieplacella työskentelin rennoimmassa työympäristössä, missä olen koskaan työskennellyt! Vaikka vastuuta sai paljon harjoittelun alusta lähtien, ei koskaan tarvinnut pohtia uskaltaako kysyä apua. Työssäni vaikuttajahallinnossa tarvitsin kokonaisuuksien hallintaa, sosiaalisia taitoja ja ajantasaista tietämystä alan uusista suuntauksista ja alustoista. Tehtäväni muodostuivat vaikuttajaverkoston ylläpitämisestä: analytiikkatyökalujen käytöstä, somekanavien päivityksestä, podcast-studion pyörittämisestä, sopimuksista ja vaikuttajarekrytoinneista. Indieplace tarjoaa loistavat edellytykset kehittyä alan asiantuntijaksi.

Ville Kekkonen Influencer Network Trainee (2019)

Harjoitteluni Indieplacella oli mielettömän opettavainen ja osaamistani kehittävä kokemus! Voin rehellisesti sanoa työskenteleväni parhaassa työympäristössä, jossa olen tähänastisen urani aikana työskennellyt ja päätös ottaa harjoittelupaikka vastaan on ollut parhaimpia päätöksiäni työelämässä. Projektihallinnon harjoittelijana sain paljon vastuuta ja pääsin haastamaan itseäni päivittäin uusien mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Myös tiimihenki Indieplacella on ihan huippu - on ollut mahtavaa huomata, kuinka koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja, kuinka harjoittelijoiden osaamiseen luotetaan.

Amanda Laine Project Coordinator, Trainee (2019)

Olen onnekas, kun saan oppia huikealta tiimiltämme joka päivä jotain uutta ja kehittää omia vahvuuksiani. Ollessani harjoittelussa työtehtäväni myyntitiimin ja projektihallinnon välimaastossa olivat todella monipuolisia – yhteen päivään mahtui markkinointikampanjoiden ideointia, kampanjatulosten analysointia ja kirjoitustyötä. Parasta Indieplacella on vahva yhdessä tekemisen henki: yksittäisen työntekijän onnistuminen on koko tiimin voitto!

Vanessa Weckström Content Specialist, Trainee (2018)

Rento ja tavoitteellinen työympäristö

Indieplacella menemme me edellä. Saamme kipinämme yhteistyöstä – tiimin sisällä, mutta myös asiakkaidemme ja vaikuttajiemme kanssa työskennellessä. Meillä vallitsee avoin, reipas ja suvaitsevainen työilmapiiri, ja yhdessä tekemisen meininki on ehdottomasti keskeinen osa kulttuuriamme. Indiematesit auttavat ja tukevat toisiaan tiimiin, rooliin tai kokemustasoon katsomatta ja yksilön onnistumisia juhlitaan aina porukalla.

 

Helsinki, Käenkuja

Käenkuja 3a
00500 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta